Svetovalnica

Svetovalnica je odprt prostor, ki nudi priložnost za skupno reševanje nastalih težav, raziskovanje vprašanj in odkrivanje poti za spremembe. Namenjena je mladim med 15. in 30. letom starosti, zagotavlja anonimnost, zaupnost, prostovoljno udeležbo in je brezplačna. Lahko poteka v živo ali preko spleta.

Svetovanje ne temelji na strokovnjakovem definiranju problema in rešitve, temveč s pogovorom podpira posameznika pri odkrivanju vira težav in rešitev. Raziskovanje je usmerjeno v zavedanje vzorcev vedenja, razumevanje lastnih misli, dejanj in čustev, iskanje motivacije za spremembe, izboljšanje komunikacije in odnosov z drugimi ter iskanje načinov za dobro počutje.

Svetovalnica deluje ob ponedeljkih in petkih od 9. do 15. ure, torkih, sredah in četrtkih od 9. do 18. ure.

Kontaktna oseba: nika@cpm-drustvo.si.

Prijavnica

Kaj pravijo o nas

Z Niko sva vzpostavili kakovosten in prijeten odnos, saj sem v njej vsekakor prepoznala osebo, ki ji lahko zares zaupam in se zanesem na njeno pomoč in nasvete.

Obiskovalka svetovalnice

Spoznal sem, kako ljudje sploh delujemo in da se je za naš napredek pomembno spopasti s strahovi.

Obiskovalec svetovalnice

Naučila sem se ogromno; kako treznih misli krotiti panični napad, kako se analizirati in ugotoviti, kaj je vzrok mojega slabega počutja, pripeljati ”pogovor” svojih negativnih misli do konca in ugotoviti, kaj se skriva za tem in kako situacijo obrniti na boljše.

Obiskovalka svetovalnice
S kom sodelujemo in kdo nas podpira

Dostopnost
CPM