Prostovoljstvo

Vsi, ki vas zanima delo z mladimi, si želite preizkusiti svojo ustvarjalnost in soustvarjati programe za mlade, vas pogovor brez obsojanja navdušuje in ste stari med 19. in 29. letom, lahko postanete prostovoljci Društva CPM.

Prostovoljno delo pri nas zajema vodenje delavnic in Treningov socialnih veščin (v živo ali preko spleta) za mlade med 15. in 20. letom starosti. S tem jim omogočamo, da se v varnem in neobsojajočem okolju odprto pogovarjajo o njim pomembnih temah, se učijo drug od drugega in (si) krepijo svoje potenciale za prihodnost. Prostovoljno delo je dinamično, ter posameznika spodbuja, da se izrazi in poskrbi tako za svoj osebni kot tudi profesionalni razvoj. Vsakemu prostovoljcu je nudena opora na vsakem koraku procesa z rednimi intervizijskimi in supervizijskimi srečanju.

Prijavnica

Kaj pravijo o nas

CPM je moja družina, ki me spodbuja in vliva pogum na čisto vsakem koraku. Je igrišče ustvarjalnosti in prostor, kjer odkrivam svoj zakaj.

Hana M.

CPM je moj drugi dom, moja druga družina.

Lara P.

CPM mi je dal priložnost, da najdem svoj interes in moč, da uresničim svoje ideje.

Kristina S
    S kom sodelujemo in kdo nas podpira

Dostopnost
    CPM