Donacije

Sigurno ste že slišali, da lahko vsi, ki imamo obračunano dohodnino, namenimo del dohodnine (do 1%) nevladnim organizacijam. Tako poskrbimo, da gredo ta sredstva organizacijam, v delo katerih verjamemo, in jih tako podpremo pri nadaljnjem delu. Na tak način imamo državljani direkten vpliv, kam bo šel ta denar – in če se do tega ne opredelimo, gredo ta sredstva v državni proračun. A ni fin občutek, da imamo pri nečem dejansko vpliv?

Namesto, da vračate državi, izkoristite priložnost in sami določite in razdelite do 1% svoje dohodnine. Prispevek vam ne bo povzročil nobenega dodatnega bremena, naši organizaciji pa bo omogočil neprekinjeno izvajanje brezplačne svetovalnice in razvijanje programov za mlade.

Kako nas podpreti?

Obrazec nam lahko pošljete tudi po pošti. Spodaj najdete obrazec za odstop dohodnine našemu društvu. Prosimo, dopolnite ga s svojimi podatki, podpišite in pošljite na naš naslov: Društvo Center za pomoč mladim Trg Prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana.

Podpisan obrazec velja do preklica in ga ni potrebno oddajati vsako leto.

Vlogo za namenitev dela dohodnine lahko oddate tudi preko spletne strani E-davki.

Po prijavi na spletno stran, poiščete na desni strani zavihek »Namenitev dela dohodnine« in vpišete našo davčno številko 70974489. Spodaj je potrebno klikniti še gumb »Oddaj vlogo«.

Podprete nas lahko tudi z donacijo tudi prek plačilnega naloga, direktnega prenosa ali trajnega naloga na TRR SI56 6100 0001 2829 955, odprt pri Delavski hranilnici d.d. (Društvo Center za pomoč mladim, Trg Prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana, ) – namen nakazila: DONACIJA.

S kom sodelujemo in kdo nas podpira

Dostopnost
CPM