SPLETNA STRAN JE V FAZI PRENOVE, KMALU SE BEREMO NA NOVI SPLETNI STRANI :)

Še en uspešen Trening asertivnosti je za nami

16.02.2016
Vikend, ki je za nami je imel na CPM-ju pridih asertivnosti. Od petka do poznega nedeljskega popoldneva smo se v skupini 10 ljudi posvečali spoznavanju sebe, raziskovanju svojih zavestnih in podzavestnih vsebin, razumevanju svojih vedenj, svoje samopodobe, samozavesti, prepričanj s katerimi vstopamo v odnose in ozaveščali namen izbire svojih vedenj v svojih vsakdanjih odnosih. 
TA februar 2016
Splošno vzdušje smo si naredili zelo spodbudno, kreativno in usmerjeno v rešitve. Preizkušali smo se v različnih vajah, vlogah, igrah in praktično predelovali različne vsebine. Naučili smo se reči »ne«, brez občutka krivde, sprejemati in podajati komplimente, sprejemati in izražati čustva, ravnati s kritikami, si postavili cilje za prihodnost ter izzive do prihodnjega tedna. 
Vsak izmed nas si je v nedeljo postavil svoj izziv, da bomo do naslednje nedelje vsaj 1 stvar naredili na novo, z 1 stvarjo, ki nam je že v redu nadaljevali in 1 stvari rekli »stop!«. V nedeljo se pa slišimo in bomo videli kako se bomo novopečene asertivke in asertivnež obnesli v vsakdanji praksi :)

Sporočimo lahko, da smo se v skupnih treh dneh vsi zazrli vase, vsi napredovali v jasni in učinkoviti komunikaciji ali pa si potrdili kako dobro asertivna vedenja že izbiramo v vsakdanjem življenju.
Vabimo te, da se nam naslednjič na Treningu asertivnosti pridružiš tudi ti! ;)


Kontakt: Andreja
« nazaj