SPLETNA STRAN JE V FAZI PRENOVE, KMALU SE BEREMO NA NOVI SPLETNI STRANI :)

Partnerski projekt ''Orodja za krepitev moči otrok in mladih''

30.11.2018
Trije partnerji: - Društvo Center za pomoč mladim, - MANIPURA, zavod za svetovanje in kreativno delo z mladimi in družinami in - Zavod Središče za naravno učenje Samorog, smo 1. 10. 2018 začeli z izvajanjem partnerskega projekta ''Orodja za krepitev moči otrok in mladih: delo z igro, izkustveno učenje in doživljajsko igrišče'', ki je sofinanciran iz strani Ministrstva za javno upravo v okviru ''Javnega razpisa za sofinanciranje projektov razvoja in profesionalizacije nevladnih organizacij in prostovoljstva''.
Trije partnerji:

- Društvo Center za pomoč mladim,
- MANIPURA, zavod za svetovanje in kreativno delo z mladimi in družinami in
- Zavod Središče za naravno učenje Samorog,

smo 1. 10. 2018 začeli z izvajanjem partnerskega projekta ''Orodja za krepitev moči otrok in mladih: delo z igro, izkustveno učenje in doživljajsko igrišče'', ki je sofinanciran iz strani Ministrstva za javno upravo v okviru ''Javnega razpisa za sofinanciranje projektov razvoja in profesionalizacije nevladnih organizacij in prostovoljstva''.

Projekt je usmerjen v širitev in izmenjavo učinkovitih brezplačnih in tržnih, inovativnih in specifičnih metod in programov med projektnimi in drugimi partnerji. Naslavlja aktualno problematiko porasta števila otrok in mladih s težavami v telesnem in duševnem zdravju, socialni nespretnosti v odnosih do sebe, soljudi in narave, s težavami zaradi prekomerne teže, nemoči v reševanju stisk in zatekanju v različne odvisnosti in tvegana vedenja. V projektu ustanovljena zveza sorodnih NVO, dvig stopnje sodelovanja z javnim sektorjem ter z lokalnimi in nacionalnimi odločevalci gradi na razvoju in izvajanju celostne, sistemske, medresorske in trajnostno naravnane politike za dvig kakovosti življenj otrok in mladih ter pomembno prispeva k napredni in odgovorni družbi.
« nazaj