SPLETNA STRAN JE V FAZI PRENOVE, KMALU SE BEREMO NA NOVI SPLETNI STRANI :)

Naj prostovoljka leta 2015 zopet prihaja iz naših vrst!

17.06.2016
Že četrtič je na predlog Društva CPM, častitljiv naziv "Naj prostovoljec/ka" prejela prostovoljka našega društva! Tanja Veber, čestitamo! :)
Včeraj smo se CPM-jevci udeležili zaključne prireditve natečaja za Naj prostovoljca leta 2015 na Brdu pri Kranju. Na predlog našega društva sta bili "nominirani" Nives Železnik in Tanja Veber (v kategoriji žensk med 20 in 30 let), ki sta že vrsto let naši prostovoljki, sodelavki, podpornici, prijateljici. Obe si zaslužita ta častitljiv naziv in mi smo ponosni na obe! :)

Na spletni strani Mladinskega sveta Slovenije - MSS (organiizator) so o Tanjinih dosežkih zapisali: " V starostni skupini 20-30 let je prejela naziv Naj prostovoljka Tanja Veber iz Maribora na predlog Društva Center za pomoč mladim – podružnica Maribor, in sicer za pomemben prispevek pri k dvigu kakovosti, prepoznavnosti in ugleda prostovoljskega dela v lokalnem okolju. Tanja je vsestranska organizatorka, mladinska voditeljica, trenerka, mentorica in učiteljica, ki sodeluje je pri številnih akcijah društva, med katere sodi tudi razvoj prvega Doživljajskega igrišča v Sloveniji. "

Društvo CPM tako v svojih vrstah pozdravlja že četrto "Naj prostovoljko leta", saj so ta naziv prejele že naše prostovoljke v preteklosti: Nuša Tojnko (leta 2007), Taja Borštnar (leta 2010), Urška Česnik (leta 2013), sedaj pa se v zgodovino CPM Naj prostovoljk vpisuje tudi Tanja Veber (2015).

Nadvse veseli in ponosni smo na vse naše prostovoljke in prostovoljce!

HVALA VSAKEMU POSEBEJ <3


« nazaj