SPLETNA STRAN JE V FAZI PRENOVE, KMALU SE BEREMO NA NOVI SPLETNI STRANI :)

CPM Ljubljana te vabi v prostovoljske vode

02.10.2017
Te zanima delo z mladimi?

Bi se rad/a usposobil/a za vodenje skupin?

Bi rad/a krepila svoje retorične veščine?

Si star/a med 19 in 29 let?

V tem primeru se pridruži energični in usposobljeni ekipi CPM prostovoljcev in prostovoljk

Prostovoljno delo pri nas pomeni predvsem vodenje delavnic in Treningov socialnih veščin za dijake in mlade med 15. in 20. letom starosti. Predhodne izkušnje niso nujne.
Kaj o prostovoljnem delu pri CPM-ju po svetu govorijo nekateri naši prostovoljci?

Nives: "Kot prostovoljka na CPM-ju sem pridobila ogromno. Zrasla sem kot oseba in kot strokovna delavka. Pa ljudje tam so super!! Edino glede nečesa mi je žal - da se CPM-ju nisem priključila že prej."

Lucija: "Biti prostovoljka na CPM-ju je bila ena najboljših odločitev! Spoznala sem veliko novih ljudi, prijateljev, teorijo s faksa sem lahko uporabila v praksi in se v dveh letih naučila več, kot v petih na fakulteti. Zakaj? Ker ti CPM-jevci dajo možnost, da se pokažeš in izkažeš, in vedno stojijo poleg z dobronamernimi nasveti in izkušnjami. Na njih se lahko obrneš, če imaš težave v zasebnem ali profesionalnem življenju."

Katja: "CPM mi je dal neprecenljive praktične izkušnje, ki jih na faksu ne dobiš, obenem pa kup novih ljudi in prijateljstev. In vedno znova, ko se tam prikažem, se vame naseli eno tako veselje, ki ga je težko opisati. CPM je ena boljših stvari, ki sem jih pridobila v življenju."

Majda: "Zaradi CPM-ja se mi je na bolš poslabšal! Kako to zgleda v praksi? Postala sem bolj samozavestna pri delu z mladimi, vem, kaj pomeni DAB, fidget spinning, GIF (pa take fore) in spoznala sem same ekstra ljudi. Z veseljem se pohvalim, da sem prostovoljka pri Društvu CPM."

Lahko se prijaviš na enega od dveh terminov za uvodni sestanek:
- petek, 6. oktober ob 10. uri
ali 
- sreda, 18. oktober ob 16. uri.

Na sestanku bomo predstavili način našega dela in načrt usposabljanja. 

Kontakt za prijave: andreja@cpm-drustvo.si ali na 031 323 573

Prijave so možne najkasneje do srede, 4. oktobra, oziroma do ponedeljka, 16. oktobra.
« nazaj