SPLETNA STRAN JE V FAZI PRENOVE, KMALU SE BEREMO NA NOVI SPLETNI STRANI :)

CPM LJUBLJANA TE VABI V PROSTOVOLJSKE VODE

07.03.2018
Te zanima delo z mladimi?

Bi se rad/a usposobil/a za vodenje skupin?

Bi rad/a krepil/a svoje retorične veščine?

Si star/a med 19 in 29 let?

V tem primeru se pridruži energični in usposobljeni ekipi CPM prostovoljcev in prostovoljk.

Prostovoljno delo pri nas pomeni predvsem vodenje delavnic in Treningov socialnih veščin za dijake in mlade med 15. in 20. letom starosti.
Kaj o prostovoljnem delu pri CPM-ju po svetu govorijo nekateri naši prostovoljci?

Nives: "Kot prostovoljka na CPM-ju sem pridobila ogromno. Zrasla sem kot oseba in kot strokovna delavka. Pa ljudje tam so super!! Edino glede nečesa mi je žal - da se CPM-ju nisem priključila že prej."

Lucija: "Biti prostovoljka na CPM-ju je bila ena najboljših odločitev! Spoznala sem veliko novih ljudi, prijateljev, teorijo s faksa sem lahko uporabila v praksi in se v dveh letih naučila več, kot v petih na fakulteti. Zakaj? Ker ti CPM-jevci dajo možnost, da se pokažeš in izkažeš, in vedno stojijo poleg z dobronamernimi nasveti in izkušnjami. Na njih se lahko obrneš, če imaš težave v zasebnem ali profesionalnem življenju."

Katja: "CPM mi je dal neprecenljive praktične izkušnje, ki jih na faksu ne dobiš, obenem pa kup novih ljudi in prijateljstev. In vedno znova, ko se tam prikažem, se vame naseli eno tako veselje, ki ga je težko opisati. CPM je ena boljših stvari, ki sem jih pridobila v življenju."

Timijan: "K Društvu CPM me je pritegnil program učenja socialnih veščin in drugačne metode dela. Odprtost za ideje, sprejemanje in poudarek na dialogu ter soustvarjanju so vodila, ki so mi dala nov pogled na človeške odnose in načine skupinskega dela. Že skoraj tretje leto pa na CPM-ju ostajam, ker se v ekipi super počutim, ker si nudimo podporo, smo pripravljeni na pogovor in skupno razširjanje obzorij; ker so tu vprašanja bolj pomembna kot odgovori in nove ideje dobrodošle."

Lahko se prijaviš na enega od dveh terminov za uvodni sestanek:

- petek, 16. marec ob 11. uri

ali 

- ponedeljek, 19. marec ob 15. uri.


Na sestanku bomo predstavili način našega dela in načrt usposabljanja. 

Kontakt za prijave: jerca@cpm-drustvo.si ali na 031 323 573.
« nazaj