Vabimo vse mlade med 15. in 20. letom k udeležbi na vikend Trening socialnih veščin

11.01.2018
Po zimskem spanju je čas za Trening socialnih veščin - TSV (a.k.a. »spet se nam je skupaj na bolš poslabšal«). Tisti vikend, med 13. in 15. aprilom, se selimo v kraj Elerji nad Ankaranom, kjer nas bo dodobra ogrelo pomladansko sonce, svoja pljuča pa bomo napolnili s svežim morskim zrakom. No, vsaj takšne izkušnje imamo do sedaj.
A, če je to nekaj zate, se sprašuješ?
Glej, a si star/a med 15. in 20. letom? In želiš si spoznat nov, zabaven, zanimiv folk? Pa preko delavnic želiš bolj spoznat sebe in druge ljudi?
Ja potem itak, da je!

Število mest za prijavo je omejeno, zato pohitite s prijavami. 


KJE IN KDAJ?
 
Trening socialnih veščin (ali kako se nam lahko skupaj na boljše poslabša :)), se bo zgodil v mesecu aprilu 2018 (med 13. in 15. 4. 2018). Za en vikend se bomo preselili v kraj Elerji nad Ankaranom.


KAKO SE PRIJAVIM?
 
Prijaviš se tako, da izpolniš prijavnico, ki se nahaja v datoteki spodaj in izpolnjeno pošlješ na:

Društvo CPM Kersnikova 4 1000 Ljubljana
ali nam pošlješ sken podpisane prijavnice na mail.

S prijavami pohitite, saj je število mest za udeležbo omejeno. Prijave zbiramo do najkasneje 31. marca 2018 oz. do zapolnitve mest. Kdor prej pride, gre na Trening socialnih veščin! ;)


KOLIKO?
 
Cena tri-dnevnega TSV je 30€, v ceno pa je vključeno vodenje treninga, prehrana, nočišče in prostočasne aktivnosti (izleti, igre, sprehodi ipd.).
 

KAJ POTREBUJEM S SEBOJ?
 
Vse o tem kaj potrebuješ s seboj, informacije glede prevoza in ostale podrobnosti dobiš približno 10 dni pred odhodom na TSV po pošti na naslov, ki ga navedeš v prijavnici.

DODATNE INFORMACIJE
 
Če imaš še kakšno vprašanje ali potrebuješ še kakšne informacije glede TSV, nas lahko pokličeš na 01/438 22 10 ali na mobitel: 031/323 573 oziroma pošlješ mail na: Majda

Še več o Treningu socialnih veščin - TSV pa si lahko prebereš TUKAJ.
« nazaj