Svetovalnica za mlade in tiste, ki so z mladimi povezani

10.09.2014
Se srečuješ s konflikti (v odnosih z vrstniki, starši, učitelji, s seboj)? Imaš težave z nizko samopodobo? Se soočaš s strahom, tremo? Želiš izboljšati svojo komunikacijo z drugimi? Imaš vsega dovolj in želiš zaživeti drugače? Ne veš več kako in kam, ker si poskusil/a že vse …? Veš kaj želiš pa ne najdeš prave poti? Želiš s strokovno pomočjo izbrati zate najboljšo rešitev in raziskati možne poti do ciljev?
Telefonist
Se srečuješ s konflikti (v odnosih z vrstniki, starši, učitelji, s seboj)?
Imaš težave z nizko samopodobo?
Se soočaš s strahom, tremo?
Želiš izboljšati svojo komunikacijo z drugimi?
Imaš vsega dovolj in želiš zaživeti drugače?
Ne veš več kako in kam, ker si poskusil/a že vse …?
Veš kaj želiš pa ne najdeš prave poti?

Če lahko na zgornja vprašanja odgovoriš pritrdilno, pokliči ali obišči svetovalnico Centra za pomoč mladim (CPM), ki nudi priložnost za skupno raziskovanje in reševanje nastalih težav ter pomoč pri iskanju poti za spremembe.

V svetovalnici CPM najdeš strokovnjake na področju psihosocialnega svetovanja mladim od 15 do 30 let. Pripravljeni smo te poslušati, s teboj raziskovati vire težav in poti do tvojih želja, ti posredovati kakšno informacijo, ki ti bo koristila na poti do uresničitve zastavljenih ciljev ipd. Za vse to pa potrebujemo tvojo voljo in željo za delo na spreminjanju sebe in svojega pogleda na svet.

Kontakt:

Društvo CPM Ljubljana